Dr Milos Veljkovic

TRETMANI LICA

MEZOTERAPIJA LICA

Mezoterapija je nehirurška metoda za podmladjivanje lica, vrata i drugih delova tela kojom se vrši podizanje tonusa, elasticiteta i hidriranosti kože. Efekat je momentalno vidljiv, tako da se ovaj tretman preporučuje i neposredno pred važne događaje – venčanje, godišnjicu mature i slično. Posle tretmana nisu vidljivi nikakvi znakovi iritacije, čak ni crvenilo.

Mezolifting stimuliše ćelije kože, aktiviranjem njihovog metabolizma, stimuliše fibroblaste, koji povećavaju svoju produkciju kolagena i hijalurona. Mezoterapiju mogu obavljati iskljucivo sertifikovani lekari.

KOME JE PROCEDURA NAMENJENA?

Mezoterapija se idealna osobe svih starosnih doba (25+) koje se žele resiti  finih bora, pigmentacije, fleka, ožiljaka, akni i vratiti koži hidrataciju. Različiti kokteli se primenjuju zavisno od zrelosti kože.

TOK PROCEDURE

Mezokoktel se, nakon apliciranja lokalne anestezije u vidu kreme, injektuje u mezoderm, središnji deo kože (po kome  je mezoterapija i dobila ime). Procedura je bezbolna, traje 20-ak minuta, nakon čega se pacijent može vratiti svakodnevnim aktivnostima.

PREPARATI KOJI SE KORISTE

Mezokoktel se sastoji od 90% visoko prečišćene neukrštene hijaluronske kiseline, vitamina A,C,E kompleks B vitamina, kolagena, extraćeliskog matriksa, kao i mnogih drugih sastojaka koji vraćaju jedrinu  koži. 

Sastav mezokoktela se kreira u skladu sa individualnim potrebama i stanjem kože.

TRAJANJE

Tretman se izvodi jednom nedeljno, ili jednom u 14 dana, u zavisnosti od stanja kože. A može se raditi i 25-ogodišnjim manekenkama, kao i ženama od 60 godina.

ZAŠTO MEZOTERAPIJA?

Mezoterapija je jedan od najpopularnijih tretmana u svetu i zbog svojih efekata postala deo redovne nege brojnih dama koje brinu o svom izgledu. Mezoterapijom se može postici:

  • Poboljšanje tonusa kože
  • Poboljšanje elastičnosti i jedrine
  • Smanjenje dubokih i nestanak srednjih i sitnijih bora
  • Hidratacija kože i poboljšanje lokalnog imuniteta
  • Antioksidantni efekat, borba sa slobodnim radikalima
  • Jačanje zida kapilara, što dovodi do njihove manje vidljivosti na koži
  • Uklanjanje tamnih krugova oko očiju

NEŽELJENA DEJSTVA

Nakon tretmana mezoterapije sa iglom mogući su blagi otoci i modrice koje su prolazne prirode.

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Pošaljite poruku i mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati sa potvrdom termina