Dr Milos Veljkovic

TRETMANI LICA

KOREKCIJA BRADE I VILICE HIJALURONOM

Korekcija brade i vilice hijaluronom je jedan od tretmana kojim se postiže simetrija lica, ističu konture i poboljšava profil. Fantastični rezultati zapaženi su kako kod žena, tako i kod muškaraca.

Kod žena je cilj postići bolju projekciju brade, što u kombinaciji sa isticanjem jagodica dovodi do ženstvenijeg, atraktivnijeg izgleda. S druge strane, kod muškarca naglašavamo muževni izgled isticanjem jače i šire brade.

KOME JE PROCEDURA NAMENJENA?

Korekcija brade i vilice namenjena je osobama koje imaju sledeće probleme:

  • Uvučenu bradu
  • Višak kože u donjem delu lica
  • Nedostatak preciznih kontura donje vilice

TRAJANJE

Efekti korekcije brade i vilice traju od 18 do 24 meseci  ali dužina trajanja individualna i uslovnjena je faktorima kao što su vrsta filera, brzina razgranje filera od strane organizma, godine  i drugo.

PREPARATI KOJI SE KORISTE

Za ova proceduru koriste se hijaluronski fileri. U svojoj praksi dr Veljković koristi hijaluronske filere brenda Juvederm koji su registrovani i odobreni od strane Ministarstva zdravlja, i koji su poznati po svom kvalitetu i trajnosti rezultata. Količina filera zavisi od individualnih potreba pacijenta, mada je u proseku potrebno oko 3ml. Preciznu dozu lekar utvrdjuje nakon pregleda.

NEŽELJENA DEJSTVA

Pojava neželjenih efekata kod ovog tretmana je retka. U pojedinim slučajevima se može javiti prolazni otok i modrica na mestu uboda.

TOK PROCEDURE

Proceduri prethodi detaljna konsultacija sa pacijentom u pogledu željenih rezultata i savetima lekara. Nakon toga se nanosi lokalna anestezija u vidu kreme i pristupa ubrizgavanju hijaluronskog filera u regiju koja se tretira. Efekat je trenutan, a pacijent se nakon procedure može odmah vratiti svakodnevnim aktivnostima. U proseku, tretman traje 45 minuta, pri čemu se konsultacijama posvećuje posebna pažnja kako bi se ispunila očekivanja pacijenta.

KOREKCIJA BRADE: PRE I POSLE

POVUCITE STRELICU U SREDINI SLIKE LEVO-DESNO KAKO BISTE VIDELI REZULTATE PRE I POSLE

Before After IMG-6786-2IMG-6798-2

ZAKAŽITE KONSULTACIJE

Pošaljite poruku i mi ćemo Vas ubrzo kontaktirati sa potvrdom termina